ОСТАННІ НОВИНИ

Адвокати «Доктора Пі» вважають свого підзахисного невинним

|

Захист Андрія Слюсарчука наполягає на створенні у Верховній Раді України тимчасової слідчої комісії з розслідування його справи. Про це сьогодні заявили троє адвокатів підозрюваного у вівторок,передає кореспондент УНН.

“Свого часу створення такої комісії в парламенті ініціювала депутат Ірина Бережна (фракція Партії регіонів – ред.), але вона так і не була створена. Така комісія була б дуже корисною”, – сказав адвокат Андрій Денисенко.

Також адвокати наголосили, що до їхнього підзахисного застосовують статтю 190 КК України, тому що це тяжка стаття і дозволяє утримувати його під вартою, заявив інший адвокат Тарас Яцуляк.

За його словами, завдання тяжких тілесних ушкоджень ніколи не ставиться в провину лікарям, незалежно від того, дипломовані вони чи ні.

Крім того, Т.Яцуляк підкреслив, що їхній підзахисний не може бути винним, бо всі рішення щодо проведення операцій приймалися консиліумом лікарів, в тому числі і по п`яти трагічних випадках.

Як повідомлялося, стосовно А.Слюсарчука львівська міліція порушила 2 кримінальні справи – за підозрою в шахрайстві і за підозрою у використанні підроблених документів.

Кримінальні справи були порушені після публікацій у львівській газеті “Експрес”, журналісти якої в низці публікацій доводили, що у “Доктора Пі” немає медичної освіти, а диплом про вищу освіту фальшивий. Журналісти також заявили, що встановлені А.Слючарчуком рекорди є шахрайством.

У квітні з`явилася інформація, що в кримінальній справі А.Слюсарчука з`явилися нові, більш важкі статті: “умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть” і “незаконна лікарська діяльність”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *