ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканалу» знову погрожують відключити світло

|

ЛМКП «Львівводоканал» продовжує нарощувати борг перед ПАТ «Львівобленерго» і не виконує свої гарантійні зобов’язання щодо розрахунків за спожиту електроенергію.

За червень 2013 року борг ЛМКП „Львівводоканал” за спожиту електричну енергію зріс на 2,4 млн грн. Станом на сьогоднішній день загальний борг становить 5,3 млн грн. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Львівобленерго».

Така ситуація з розрахунками «Львівводоканалу» за спожиту електричну енергію надалі продовжуватись не може і„Львівобленерго” зобов’язане вжити заходів щодо припинення постачання електричної енергії „Львівводоканалу”, керуючись у своїй діяльності чинним законодавством України. 

Сьогодні, 2 липня 2013 року, енергетики  скерували офіційні листи керівництву ЛМКП „Львівводоканал”, а також на адресу голови Львівської ОДА Віктора Шемчука та міського голови Львова Андрія Садового щодо припинення електропостачання ЛМКП “Львівводоканал” у зв’язку з незадовільним станом розрахунків за спожиту електроенергію. 

У відповідності до умов договору на постачання електричної енергії, укладеного між „Львівводоканал” та „Львівобленерго”, електропостачання „Львівводоканал” буде припинено 15 липня 2013 року. 

„Львівобленерго” неодноразово йшло назустріч  у вирішенні питання погашення заборгованості шляхом реструктуризації боргу і проводило розрахунки з ДП „Енергоринок” за ЛМКП “Львівводоканал” кредитними ресурсами. 

„Львівводоканал” у свою чергу надавав гарантійні зобов’язання щодо розрахунків за спожиту електроенергію у повному обсязі згідно із графіками. 

Проте за останні п’ять місяців цього  року ЛМКП “Львівводоканал” жодного разу не виконало своїх гарантійних зобов’язань щодо погашення заборгованості і проведення розрахунків за спожиту електричну енергію. 

„Львівобленерго” зобов’язане не допускати подальшого зростання боргу, який негативно впливає на надійне електропостачання міста Львова і його життєзабезпечення. 

 Джерело фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *