ОСТАННІ НОВИНИ

На Дубневича тиснуть, щоби зробити «тушкою» - ударівець

|

На кількох депутатів з фракції “Удар” здійснюється тиск, шантаж і погрози, а також порушено кримінальні справи щодо їхніх родичів. Про це заявив депутат від партії “Удар” Віталій Ковальчук в інтерв`ю “Українській правді”.
Коментуючи інформацію про те, що “тушок” у фракції “Удар” спеціально поки не висвічують, щоб спершу послабити рейтинг “Батьківщини” і Арсенія Яценюка, він зазначив, що “таке поширюють ті, кому ця версія вигідна”.
“Монолітність “Удару” – це наша заслуга і наша гідність, кожного члена команди, а не відсутність якоїсь контрроботи проти нас. На сьогодні стосовно Федора Негоя, Ярослава Дубневича, Андрія Путилова, Сергія Капліна здійснюють тиск. Це і кримінальні справи стосовно родичів з питань бізнесу, і шантаж, і погрози”, – розповів депутат.
Він уточнив, що в “Батьківщині” спочатку був, напевно, зовсім інший підхід при формуванні команди”.
“У нас ніхто місця не купував. Ніхто, жодна людина… З 43 мільйонів гривень, які ми залучили, порядку 30 мільйонів особисто внесені Віталієм Володимировичем. Всі інші – в силу своїх можливостей – або допомагали грошима, або своєю особистою роботою, своєю участю. Не було у нас ні одного проданого за гроші місця!”, – запевнив Ковальчук.
“Нам ніхто не вірив, що це можливо. Але ми розуміли, що якщо хтось купує місце, то рано чи пізно у нього буде підстава сказати: “Послухайте, я купив квиток, а тепер хочу їхати на тому виді транспорту, на якому мені зручно. Тому що це проїзний на всі види транспорту. Не обов`язково я повинен їхати з вами в одному вагоні”, – уточнив він.
“Допомоги олігархів не було ніякої. Тим більше, не можна говорити про вплив”, – додав політик.
При цьому коментуючи наявність у фракції людей близьких до олігарха Дмитра Фірташа, Ковальчук заявив: “Я абсолютно відповідально заявляю, що Фірташ не має до партії “Удар” ніякого відношення – ні прямого, ні опосередкованого. Ніяких зовнішніх впливів на нас здійснюватися не може”.
Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *