ОСТАННІ НОВИНИ

В Києві обговорюватимуть можливості для місцевого економічного розвитку

|

26 червня Інститут міста візьме участь у круглому столі, на  якому обговорюватимуть проект Посібника з питань місцевого економічного розвитку. Захід відбуватиметься в Києві, інформує прес-служба Львівської міської ради

До участі в засіданні запрошені українські та іноземні експерти, які працюють над питаннями місцевого економічного розвитку. В рамках діяльності проекту МЕРМ, групою канадських та українських фахівців підготовлено проект Посібника з питань місцевого економічного розвитку для українських муніципалітетів. Впродовж цього заходу буде проведено обговорення загальної концепції, змісту і наповнення посібника, аналіз найкращих прикладів роботи муніципалітетів України та Канади.

«Я думаю, що Україна стоїть на порозі нового етапу економічного розвитку. Тема збільшення повноважень місцевого самоврядування постійно піднімається на найвищих рівнях і це справедливо. Адже різниця в структурі економіки регіонів України настільки велика, що єдина державна політика економічного розвитку не може повністю її врахувати і, відповідно, поступається в ефективності місцевим програмам. Це цілком нова сфера діяльності – місцевий економічний розвиток міст. Я дуже вдячний проекту МЕРМ за можливість вивчати цю дисципліну на практичних порадах провідних фахівців України, Канади та Польщі», – зазначив директор Інституту міста Олександр Кобзарев.

Круглий стіл відбувається в рамках Проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *