ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині найбільше правопорушників з Азербайджану та Росії

|

У Головному управлінні Державної міграційної служби України підвели підсумки цільової спеціальної оперативно-профілактичної операції «Гроза», що проходила в області з 1 по 16 червня 2013 року. Під час операції перевірили за місцем реєстрації близько 400 іноземців, вихідців з країн СНД. Виявили 62 правопорушники законодавства про правовий статус іноземців. Найбільше їх знайшлось серед вихідців з Азербайджану (17) та Росії (15). Про це повідомили у секторі організаційно-аналітичної роботи та зв’язків з громадськістю ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області.

До інтегрованих банків даних органів внутрішніх справ внесли 84 особи. Зареєстровано 5 правопорушень з ознаками злочинів. Чотири – з підозрою участі в пограбуваннях і один у підозрі в причетності до наркозлочинів.

Загалом на Львівщині зареєстровано понад 3,5 тисячі іноземців, вихідців з країн СНД. З них найменше – вихідців з Азербайджану (55 осіб), а найбільше – громадян Росії (2581 особа).

Оперативно-профілактичну операцію «Гроза» спільно провели Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області та міграційна служба Львівщини задля виявлення та профілактики злочинів, скоєних етнічними злочинними угрупуваннями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *