ОСТАННІ НОВИНИ

У зв’язку з ретро-ралі «Пекін-Париж» у Львові обмежать рух транспорту

|

Ретро-ралі «Пекін-Париж» проїжджає через Україну. 22-23 червня колона автомобілістів найвагомішого у світі ретро-ралі «Пекін-Париж» проїде вулицями Львова, інформує прес-служба Львівської міськради.

Львів’яни зможуть оглянути автомобілі, що рухатимуться по маршруту у центральній частині міста 22 червня, а вже 23 червня колона ретро-автомобілів  залишить територію нашої країни на контрольно-пропускному пункті «Чоп». Фініш ралі заплановано на 29 червня в Парижі.

У зв’язку з проведенням ралі з 17:00 год. до 19:00 год. буде призупинено рух транспорту до 5 хв. на час проїзду колони учасників автомобільного ралі за маршрутом: вул.Личаківська, 234 – вул.Винниченка – пл.Соборна – пл.Міцкевича – пр.Свободи – пл.Торгова – пр.Свободи – вул.Гнатюка – вул.Листопадового Чину – вул.Матейка.

Нагадаємо, найстарший автомобіль-учасник цьогорічних змагань – столітній Ford Model T з Австралії, а наймолодший – французький Renault 4, якому 31 рік, також участь у гонці візьме єдиний пострадянський екіпаж №61 «Москвич-412»

Джерело фото: 057.ua  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *