ОСТАННІ НОВИНИ

Абітурієнтам обмежили доступ до сторінок на сайті УЦОЯО

|

Український центр оцінювання закликав учасників ЗНО раціонально використовувати сайт установи та не навантажувати його без певної мети, інформує Освіта.ua

Як відомо, сайт Українського центру оцінювання якості освіти впродовж двох останніх днів функціонує нестабільно. Технічні складнощі у роботі сайту фахівці центру пов’язують із збільшенням кількості користувачів у зв’язку з початком оголошення результатів тестування.
Враховуючи те, що на сайті створені інформаційні сторінки абітурієнтів, на яких розміщується інформація про результати ЗНО, в Українському центрі оцінювання якості освіти звертаються до учасників тестування з проханням раціонально використовувати ресурс сайту та наголошують, що деякі відвідувачі ресурсу, заходять на ту чи іншу сторінку без певної мети, що значно збільшує навантаження на сайт, а інколи призводить до його блокування.

Також варто зазначити, що зважаючи на технічні ускладнення у роботі сайту, в центрі обмежили кількість відвідувань абітурієнтом власної інформаційної сторінки. Відтепер абітурієнт зможе відвідати інформаційну сторінку не більше ніж 10 разів на добу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *