ОСТАННІ НОВИНИ

Перед судом постануть четверо «тітушків»

|

Про це сьогодні на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради повідомив заступник генерального прокурора України Анатолій Пришко, передає «5 канал».

«У цій справі четверо вже йдуть до суду», – зазначив Пришко.

Як повідомляли «Коментарі», Шевченківським райуправлінням міліції за фактом подій 18 травня розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України «Хуліганство» та ч. 1 ст.171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

Нагадаємо, раніше постраждала в результаті інциденту 18 травня журналістка «5 каналу» Ольга Сніцарчук заявила, що на даний момент міліцією встановлені тільки чотири нападники, «причому троє з них проходять у справі як свідки,і тільки на засіданні суду їх можна буде перекваліфікувати в підозрюваних».

18 травня під час мітингу опозиції в центрі Києва невідомі спортивної статури напали на Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя. При цьому під час інциденту були присутні правоохоронці, які ніяк не втручалися в ситуацію.

10 червня заступник глави МВС Віктор Радченко заявив, що в розслідуванні інциденту «є певні результати, зокрема те, що люди всі встановлені».

Джерело фото: Коментарі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *