ОСТАННІ НОВИНИ

Провідні джазмени світу привезли до Львова нові твори

|

Хедлайнери фестивалю Alfa Jazz Fest  приїхали до Львова з новими програмами. Про це музиканти розповіли сьогодні на прес-конференції.

Зокрема, знаменитий гітарист Ел Ді Меола розповів, що його виступ у Львові буде складатися з композицій за мотивами групи «Бітлз», але крім того, він заграє ще й інші твори. Ведучий фестивалю Олексій Коган розповів, що інша зірка – Боббі Макферрін привезе до Львова свій найновіший альбом, який є посвятою творчості батька музиканта – знаменитого оперного співака.

Ще одну несподіванку має для львівської публіки українська виконавиця Джамала, яка привезла на фестиваль власне джазову програму, а її виступ закриватиме фестиваль.

Натомість один з організаторів фестивалю – власник  «Альфа-банку» та уродженець Львова Михайло Фрідман висловив здивування тим, що фестиваль у Львові вже на третій рік свого існування став доволі відомим.

«Мені було приємно, що за кілька тижнів до фестивалю мої московські знайомі почали просити квитки на цей фестиваль. Адже Москва дуже жваве місто у плані гастролей і знаменитостями там тяжко здивувати», – сказав він.

 Як писав “Львівський портал“, Ксенія Собчак та її чоловік Максим Віторган приїхали до Львова на джазовий фестиваль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *