ОСТАННІ НОВИНИ

У Батумі зацікавились проектами Львова щодо молоді та спорту

|

У Батумі триває Міжнародний молодіжний форум. Сьогодні делегація зі Львова представила учасникам своє бачення співпраці з молодіжним середовищем. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

Особливе зацікавлення у молоді викликала інформація про вільний доступ у кабінети Львівської мерії та програму стажування «Перший кар’єрний крок», що реалізовується міською владою, а також проект, який проводиться зі спортивними федераціями та активними громадськими об’єднаннями з популяризації активного способу життя «Ярмарок спорту».

Під час презентації Львова лідери Грузинського молодіжного середовища подали пропозицію щодо подальшої співпраці та проведення спільних молодіжних та культурних заходів.

«Львів справді відкритий для світу та молоді. Приємно, що учасники молодіжного форуму виявили неабияку зацікавленість організацією спільних молодіжних проектів у нашому місті. Вже зараз йде обговорення щодо реалізації спільних ідей», – розповів головний спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Петро Гошовський.

Нагадаємо делегація із Львова бере участь у Міжнародному молодіжному форумі, що проходить цими днями у м. Батумі (Грузія). Учасниками форуму є представники з Грузії, Вірменії, Туреччини, Азербайджану та України.

Метою форуму є обмін молодіжними проектами та ідеями, що розвивають освіту, спорт та культуру.

Форум проводить Департамент молоді та спорту Міністерства молоді і спорту Автономної Республіки Аджарія (Грузія). В Батумі Львів представив концепцію роботи з молоддю та проекти, які реалізовуються в співпраці з молодіжними середовищами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *