ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці ремонтують дахи та дитячі майданчики

|

Трускавецькі комунальники ремонтують дахи житлових будинків та дитячі майданчики, повідомляє Трускавецька міська рада.

Як вказано у повідомленні, уже майже закінчено роботи в будинку на вул. Мазепи, 10. Закінчується також поточний ремонт покрівлі на вул. Стебницькій, 96. Наразі комунальники приступили до ремонту дахів будинків на вул. Стуса, 16, 18 та інших. Разом з ремонтом даху буде проведено моніторинг стану димоходів, за потреби буде проведено ремонтні роботи.

Ще однією ділянкою роботи, на яку сьогодні спрямовано сили КП «Трускавецьжитло», є дитячі і спортивні майданчики у мікрорайонах. Недавно рішенням виконкому ці майданчики передано на баланс комунального підприємства і уже розпочалися роботи з їх облаштування. Наразі перевіряються огорожі: не дуже пошкоджені будуть ремонтуватися, а всі інші мають бути замінені. Коштів на ці роботи у бюджеті міста передбачено не було, а отже, підприємство виконує ці роботи власними силами. І розраховує на доброчинців.

На прохання мешканців будинку на вул. Стуса, 17, біля цього будинку буде споруджуватись невеликий дитячий майданчик. Одна лавочка вже встановлена. Крім цього, планується встановити пісочниці і дитячі гойдалки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *