ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові навчатимуть кандидатів у прийомні батьки

|

У червні Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить навчання кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники. Навчання відбуватимуться 6-7.06.2013р., 13-14.06.2013р. та 20-21.06.2013р. про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Курс підготовки пройде 23 особи: 6 сімей-кандидатів у прийомні батьки, 11 осіб-кандидатів в опікуни. Участь братимуть жителі з міст Львова, Трускавця, а також з Бродівського, Жидачівського, Жовківського, Кам’янка-Бузького, Перемишлянського, Самбірського, Сокальського, Старосамбірського та Яворівського районів.

Навчальний курс дозволяє виявити і зрозуміти основні проблеми, що виникають у житті дітей та батьків після створення прийомної сім’ї чи ДБСТ, обговорити та оцінити їх, краще усвідомити завдання, реалії та проблеми подальшої роботи. Курс складається з 6 тренінгових занять, які мають послідовний характер та зміст.

Учасників, які пройдуть весь курс навчання і збережуть бажання взяти у свою сім’ю дітей із закладів державної опіки, можна вважати підготовленими для реалізації цієї роботи – створення прийомної, опікунської сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу.

Довідка:

Станом на сьогодні у Львівській області створено 93 прийомних сімей, у яких виховується 141 дитини, та 23 ДБСТ, у яких виховується 152 дітей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *