ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повернула громаді Львова п`ять об`єктів нерухомості

|

Прокуратура Львівської області виявила судові рішення, якими в громади Львова незаконно вилучено п`ять об`єктів нерухомості.

Як інформує прес-служба прокуратури Львівської області, в грудня 2012 року ухвалою Дрогобицького міськрайонного суду затверджено мирову угоду між фізичними особами, згідно з якою за однією з них безпідставно визнано право власності на 4 нежитлові приміщення у м.Львові (на вул.Зеленій, 20, вул.Донцова, 2, вул. Грінченка, 4 та вул.Ген.Юнаківа 14), які є комунальною власністю Львова.

Аналогічне рішення прийнято цим же судом в серпні 2012 року стосовно визнання за фізичною особою права власності на житловий будинок на вул.Збоїща, 3 у м.Львові, належний територіальній громаді.

Розгляд цих справ здійснювався без участі Львівської міської ради, як представницького органу територіальної громади Львова.

Прокурор оскаржив ці ухвали в апеляційному порядку і за наслідками розгляду апеляційних скарг прокуратури, незаконні судові рішення Дрогобицького міськрайонного суду скасовані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *