ОСТАННІ НОВИНИ

Перший аероконгрес пройде у Львові

|

У четвер та п’ятницю, 6-7 червня, у Львові відбудеться Перший Аероконгрес в Україні – єдиний спеціалізований щорічний захід для представників авіаіндустрії, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Разом зберуться кращі представники авіаіндустрії, уряду, виробників обладнання та аеропортів, щоб обговорити останні інновації та тенденції в авіабізнесі.

Мета Аероконгресу 2013 – зібрати кращих спеціалістів і топ-менеджерів аеропортів, авіакомпаній, інвесторів, ключових виробників обладнання та представників уряду, щоб акумулювати якісний обмін ідеями і досвідом для розвитку авіаіндустрії в Україні та СНД. Протягом двох днів на учасників чекають конференції, виставки авіатехнологій, круглі столи та бізнес-зустрічі.

Зокрема, на учасників Аероконгресу чекає спеціалізована виставка авіатехнологій у Міжнародному аеропорті ім. Данила Галицького. У виставці візьмуть участь найбільші підприємства авіаційної галузі України та зарубіжжя: представники аеропортів, наземних служб і постачальників, авіакомпаній і супутніх сервісів, а також інвестиційних і девелоперських структур.

Провідні світові  виробники обладнання та програмного забезпечення представлять до уваги відвідувачів новітні розробки в авіаційній індустрії. Визнані експерти проведуть презентації роботи представлених рішень.

Конференцію Аероконгресу-2013 присвятять питанням розвитку авіаційної індустрії, підвищенню конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості Аеропортів України та СНД.

Доповідачі  та експерти конференції разом з  учасниками розглянуть питання будівництва і реконструкції аеропортів, їх експлуатації під час масових міжнародних заходів. Представники п`яти аеропортів міст, які приймали фінальну частину чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012, поділяться своїм досвідом і рекомендаціями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *