ОСТАННІ НОВИНИ

Тіло львівської дівчинки, яка загинула в санаторії у Криму, привезуть додому у вівторок

|

Батьки 10-річної львів`янки Діани Сидельник, що трагічно загинула у кримському санаторії «Юність», привезуть тіло доньки до Львова у вівторок. Родичі чекають на батька дівчинки, який їде з Чехії. Про це пише КуПол.
Діана навчалася у львівській 77-й школі й була однією з найліпших учениць. Учителі розповіли – Діана дуже раділа можливості побувати в дитячому санаторії, повідомляє НТН.
Класний керівник Діани Романна Тиховецька, щойно дізналася про смерть улюбленої учениці – розвісила над дошкою всі нагороди п`ятого-А. У кожній – заслуга дівчинки. Вчителька показує журнал – там навпроти Діаниного прізвища лише позитивні оцінки.
Класний керівник загиблої дівчинки каже про неї: «Творча дитина! Розумна дитина! Інтелігентна дитина! Втрата невимовна! Це є пуста ніша тепер в сім`ї на все життя, через чужу халатність».
У школі жалоба – тут скасували всі заплановані заходи.
Нагадаємо, увечері 30 травня в дитячому протитуберкульозному санаторії «Юність», що входить до системи МОЗ України, сталося руйнування конструкції балкона третього поверху, на якому було четверо дітей. Серйозно травмовані дві дівчинки зі Львова, і одна з них – 10-річна – вночі від травм померла в реанімації Лівадійської лікарні.
Спальний корпус санаторію, в якому сталася трагедія, був збудований 1906 року. Через аварійний стан санаторій був у чорному списку Міністерства курортів Криму.
У МОЗ запевняють: дітей відселили з аварійного корпусу санаторію.
Тим часом, у дитячому протитуберкульозному санаторії «Юність» перебувають 20 дітей з львівських шкіл, повідомили у прес-службі Львівської міської ради. Мама загиблої дівчинки звинувачує адміністрацію санаторію.
Уже затримано заступників головлікаря санаторію, де загинула дівчинка. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *