ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ та прокуратура затримали прикордонників на хабарі

|

На Львівщині працівники СБУ спільно з працівниками прокуратури викрили та припинили протиправну діяльність військовослужбовців Мостиського прикордонного загону ДПС України, які вимагали та отримували неправомірну вигоду від суб’єктів підприємницької діяльності. Про це інформує прес-служба управління СБУ у Львівській області.

За даними прес-служби, 31 травняя на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краковець» працівники СБУ затримали одного зі зловмисників «на гарячому» під час одержання від приватного підприємця тисячі доларів США за безперешкодний пропуск на територію України транспортних засобів з товарами народного споживання.

За матеріалами СБУ слідчим відділом прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) та ч.2 ст.423 (зловживання військовою службовою особою владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *