ОСТАННІ НОВИНИ

Участь у Мегамарші вишиванок у Львові взяли приблизно 30 осіб

|

На широко анонсований Мегамарш вишиванок у Львові біля пам’ятника Степану Бандері зібралося приблизно 30 учасників, приблизно стільки ж працівників міліції та десяток журналістів.

Очікування при дали жодного результату, відтак учасники акції сфотографувалися біля монумента лідерові ОУН і тихенько подалися до пам’ятника Шевченку  без жодного перекриття руху і супроводу ДАІ, хоча працівники автоінспекції вже були напоготові.

Жевріло сподівання, що трохи більше людей збереться у кінцевому пункті акції, але сотні львів’ян замінив собою міський голова Андрій Садовий. Він розказав працівникам ЗМІ, що має п’ять вишиванок і що вишиванка є своєрідним ідентифікатором українців у світі.

Організатори акції, яких журналісти спитали про мізерне число учасників, самі радше були розгублені і намагалися пояснити це тим, що у Львові, на відміну від інших міст України, такі акції відбуваються значно частіше, а крім того, сьогоднішній день був багатим на розмаїті події у Львові, відтак бажаючі могли й не встигнути всюди.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *