ОСТАННІ НОВИНИ

Темнику влаштували екскурсію на Грибовицьке сміттєзвалище

|

Сьогодні, 23 травня, Львівську область з робочою поїздкою відвідав Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Міністр спільно з керівництвом області та міста Львова відвідав Львівський полігон твердих побутових відходів у с.Грибовичі та ознайомився з проектом рекультивації цього сміттєзвалища. Також  Геннадій Темник оглянув ТЦ «Північна» Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго», де було презентовано проект встановлення когенераційних установок.

Окрім цього, міністр проінспектував роботу каналізаційних очисних споруд Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал». Зокрема він ознайомився з роботою цеху механічного зневоднення мулу та проектом реконструкції каналізаційних очисних споруд, а саме будівництва метатенків.

Також Геннадій Темник завітав до ПАТ «Концерн-Електрон», де оглянув виробничі цехи підприємства та маловантажні автомобілі багатофункціонального призначення заводу «Електронмаш», котрі використовуються в різних сферах комунального господарства. Міністр ознайомився із прототипом сучасного низкопідлогового міського трамваю підвищеної комфортності, що спеціально розроблений для міста Львова українсько-німецьким спільним підприємством «Електронтранс».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *