ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова провели виїзний ярмарок кар’єри

|

«Тебе шукає робота!» – під такою назвою на проспекті Свободи біля Львівського театру опери та балету відбувся виїзний ярмарок кар’єри. Його організаторами виступили обласний Центр зайнятості спільно із НУ «Львівська політехніка» за сприяння Львівської міської ради. Про це йдеться у повідомленні прес-служби «Львівської політехніки».

Як розповів керівник відділу працевлаштування та зв`язків із виробництва НУ «Львівська політехніка» Олег Логуш, такий захід є орієнтуванням студента під конкретну роботу. «Університет приділяє велике значення питанню працевлаштування. Нам вдалося налагодити тісні контакти з обласним Центром зайнятості ще у 1995 році. На заході є багато пропозицій для стажування, проходження практики. Новий Закон України «Про зайнятість населення» та можливості його удосконалення» дозволяє оплачувати стажування і записувати його в трудову книжку. Тобто, для молодої людини це вже є хорошим Ґрунтом для подальшої кар’єри. Ми прагнемо, аби на такому Ярмарку молодь почала робити перші успішні кроки назустріч майбутній реалізації» – сказав він.

Учасники Ярмарку кар’єри могли поспілкуватись з представниками навчальних закладів, де готують фахівців різних галузей, а також з самими працедавцями.

На ярмарок кар’єри завітали понад 90 роботодавців. Вони пропонують більше ніж дві тисячі вакансій із зарплатою від 2-х до 3-х тисяч гривень. На сьогодні у Львівській області налічується близько 30-ти тисяч безробітних, понад половину із них – молодь віком до 35 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *