ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на базі шкіл реалізовують соціальний проект «Стоп алкопоп»

|

Впродовж двох тижнів фахівці із соціальної роботи у співпраці з директорами шкіл проводитимуть профілактичні бесіди про шкідливість алкопопів у навчальних закладах Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді представлять фахово розроблену презентацію про шкідливий вплив алкопопів на організм дітей та молоді. На профілактичні зустрічі вперше запрошено власників МАФів та магазинів, які знаходяться біля шкіл, а також їх реалізаторів.

«Проблема вживання алкопопів неймовірно актуальна в наші дні. Адже споживання слабоалкогольних напоїв активно впливає на несформований організм підлітка, поступово руйнуючи його. Багато батьків навіть не здогадуються, що у солодких напоях із привабливим виглядом приховується алкоголь», – зазначила в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Алкопопи – слабоалкогольні напої з вмістом етилового спирту від 1,2 до 8,5 відсотка об`ємних  одиниць та екстрактивних речовин не більш як14,0 гна 100 см3, виготовлені на основі водно-спиртової суміші з використанням інгредієнтів, напівфабрикатів та консервантів, насичені чи ненасичені діоксидом вуглецю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *