ОСТАННІ НОВИНИ

Вадика Румуна випустили під заставу в 23 тис грн

|

Підозрюваний у нападі на журналістів Вадим Тітушко на прізвисько Румун буде звільнений з-під варти в разі сплати 22940 грн застави.

Таке рішення ухвалив Шевченківський районний суд Києва, відмовивши слідчим, які просили помістити підозрюваного під домашній арешт, повідомляють «Вести».
Згідно з рішенням суду, заставу необхідно внести протягом п´яти днів. Також Тітушку заборонено залишати Білу Церкву.

Сам спортсмен заявив у суді, що не винен. «Чекаю виправдальний вирок. Я не бив тих людей, які написали на мене заяву», – сказав він.
«У наш бік почали летіти пляшки, на нас напали. Я не бив фотографа і його дружину. Я по-людськи попросив не знімати. На ньому не було написано, що він фотограф. А він знімав і обзивав непристойними словами. Мене зробили фашистом, ворогом № 1!» – зазначив Тітушко.

Також обвинувачений заявив, що в міліцію приїхав здаватися сам: «20 травня я приїхав до Києва з Білої Церкви. Був на станції метро «Либідська», там же дізнався дорогу в Шевченківський РВВС, щоб приїхати і дати пояснення. Я поїхав на метро «Лук´янівська» – там мене й затримали».

Як повідомляли «Коментарі», 18 травня під час акції опозиції «Вставай, Україно!» у центрі Києва чоловіками у спортивних костюмах були побиті журналістка Ольга Сніцарчук і фотограф Влад Содель.
Пізніше з´ясувалося, що найбільш активним нападником був Вадим Тітушко на прізвисько Румун, який займається в спортивному клубі «Будо» у Білій Церкві.

У понеділок Тітушко опублікував відеозвернення, в якому виклав свою версію перебігу подій. Зокрема, він заявив, що «стояв на боці опозиції», прикриваючи хвости, щоб ніяких набігів з боку «регіонів» не було». І не бив дівчину, а «вона сама впала».

Вчора міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив у парламенті, що винний у побитті журналістки затриманий і зараз вирішується питання про його арешт.

Джерело фото: Коментарі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *