ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначили кращих офіціантів

|

З нагоди Дня кельнера у Львові відзначили кращих офіціантів 2013 року, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Цього року власники закладів визначили та подано на нагородження грамотами директора департаменту економічної політики та президента Гільдії рестораторів м. Львова рекордну кількість заявок – 125 кандидатур кращих кельнерів, а це найбільша кількість нагороджуваних за останні 5 років.

«Це свято відбувається вже вп’яте, і це направду для  нас свято, хоча ви і звикли працювати на свята. Ви є обличчям міста, адже саме через вас складається враження про Львів. Тому ця професія є важливою не лише для власників ресторанів, але й для економіки міста, а ви формуєте його імідж та наше майбутнє», – зазначив під час нагородження Марк Зархін, президент Гільдії рестораторів Львова.

Після нагородження для кращих кельнерів Львова прочитав лекцію про філософію галицької  кухні Тарас Возняк, культуролог, редактор часопису «Ї», а ввечері у нічному клубі «Метро» відбудеться вже традиційне «кельнер-паті».

День кельнера у Львові організовують з 2009 року департамент економічної політики Львівської міської ради та Гільдія рестораторів Львова, у 2013 році до організаторів долучилися також Клуб Галицької Кухні та Львівський туристичний альянс.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *