ОСТАННІ НОВИНИ

Богдан Панкевич розкаже про свою “Подорож на Афон”

|

Презентація книги “Подорож на Афон” Богдана Панкевича відбудеться 23 травня у “Новому Ноєвому ковчезі”, інформує прес-служба МО “Дзиґа”.

“Захоплюючий, провокативний та неоднозначний опис-роздум мандрівки до монастиря на горі Афон (Греція) приватної особи, вглиблено у християнський світогляд”, – так охарактеризовано книгу в анонсі зустрічі.
Організатори запевняють, що «Подорож на Афон» не тільки пізнавальна, а й захоплива. У книжці автор подає власні погляди на одвічні міжконфесійні суперечки, проблеми християнства, а також розмірковує, як донести глибинну суть релігії до вільнодумної сучасної людини. Книжка є нечастим прикладом пошуків людини, вільної духом, котра не сприймає церковних протистоянь.

Богдан Панкевич (нар. 1957 р. у Львові) — працював науковцем, держслужбовцем, приватним підприємцем, займався політичною діяльністю (в 1989—1992 рр. був членом РУХу, в 2007—2012 рр. членом Республіканської Християнської партії; активно займається громадською діяльністю. Почесний консул Королівства Нідерландів у Львові.
Початок заходу — 18.00.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *