ОСТАННІ НОВИНИ

На все літо закривають на ремонт вулицю Пекарську

|

За інформацією Личаківської районної адміністрації, з середи, 22 травня, на ремонт закривають вул.Пекарську на ділянці від вул. Туган-Барановського до вул.Чехова. У зв’язку з цим вул.Філатова та Донцова будуть не транзитними, однак мешканці та підприємці зможуть під’їжджати до своїх будинків чи закладів на цих вулицях. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Вже завтра розставлятимемо там відповідні дорожні знаки, а з середи зазначену ділянку вулиці закриємо на ремонт», – розповів начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Юрій Равлик.

За його словами, вулицю ремонтуватимуть до 31 серпня цього року.

«Виконуватиметься весь комплекс робіт по заміні інженерних мереж, влаштуванню дорожньої основи та бруківки, заміна тротуарної плитки. Водоканал та Львівгаз виконуватимуть своїми силами заміну аварійних ділянок інженерних мереж, будуть прокладені резервні футляри для електромереж. Ці роботи триватимуть орієнтовно місяць, потім ремонтники приступлять до дорожнього покриття та тротуарів.

Роботи виконуватиме ТзОВ «Західбуденергозбереження». Вартість  – понад 1,8 млн грн., це субвенційні кошти з державного бюджету», – розповів Юрій Равлик.

Нагадаємо, минулого року вул. Пекарську відремонтували на ділянці від вул.Івана Франка до вул.Туган-Барановського. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *