ОСТАННІ НОВИНИ

Кубок Львівської політехніки з перегонів роботів виграли івано-франківці

|

Минулої суботи відбувся вже традиційні змагання на кубок Національного університету “Львівська політехніка” з перегонів автономних роботів. У змаганнях взяли участь 12 команд, інформує прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”. 

Від господарів виступали команди двох кафедр — фотоніки та спеціалізованих комп`ютерних систем. На жаль, жодна з львівських команд не здобула призового місця. Весь п`єдестал зайняли три команди Інституту менеджементу та економіки “Галицька академія” з Івано-Франківська.

Доцент кафедри фотоніки Василь Татарин у розмові із журналістом прес-служби так прокоментував підсумки цих цікавих і захоплюючих змагань: “Насамперед зазначу, що до перегонів допустили 12 роботів, які отримали сертифікацію. Вони без стороннього втручання пройшли краще чи гірше одне коло доволі складної траси. На це здатні роботи, які виготовлені у Львові, Івано-Франківську та Бресті. Пробували у Києві. Чернівцях, Тернополі – не вийшло… Ми програли у чесній боротьбі. Три команди “Галицької академії” представляли одні й ті ж люди: доцент і двоє аспірантів. Натомість у наших командах були лише студенти. Ніби змагалися професіонали і любителі. Фактично ми не програли, а виграли…”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *