ОСТАННІ НОВИНИ

Казначейство блокує більше, ніж 7 млн грн на потреби ЖКГ міста

|

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на сьогодні Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 15 млн 138 тис грн. про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Розпорядники коштів не отримують понад 3,5 млн грн. до бюджету розвитку. Також казначейство не перераховує 10 млн 869 тис грн. до загального фонду, зокрема 552 тис грн. – управлінню освіти, 765 тис грн. – управлінню охорони здоров’я.

Відтак, понад 7 млн 200 тис грн. не отримують районні адміністрації на потреби ЖКГ: поточний ремонт житлового фонду, поточний ремонт доріг, та санітарну очистку.

«Загалом по нашому району казначейство не проплачує 850 тис грн., і це надзвичайно важливі кошти для житлового-комунального господарства. Адже якщо немає грошей, працівники не отримують зарплату, ЛКП не можуть розрахуватись за прибирання, а шляхово-ремонтні підприємства боргують гроші за використані під час ремонту матеріали», – зазначив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації. 

Нагадаємо, через затримки у Казначействі не виплачують заробітну плату за три місяці робітникам ЛКП «Львівавтодор», а також ШРП не мають коштів на придбання пального та виплату заробітної плати для забезпечення санітарної очистки міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *