ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в області вилучили дев`ять боєприпасів

|

За минулу добу жителі Львівщини знайшли 9 боєприпасів часів Другої світової війни, інформує прес-служба головного управління ДСНС у Львівській області.

Зокрема, о 10:30 надійшло повідомлення про те, що в с. Болотня Перемишлянського району під час проведення земляних робіт виявлено 3 предмети ззовні схожі на артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Того ж дня об 11:15 надійшло повідомлення про те, що в с. Ставчани Пустомитівського району, під час проведення земляних робіт недалеко від житлового будинку було виявлено артилерійський снаряд часів війни. Ще 4 артснаряди виявили біля с. Оброшине Пустомитівського району в лісовому масиві на території Лапаївського лісництва.

А о 15:50 надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Рахівська, 33 біля залізничної колії виявлено ручну гранату часів війни. Того ж дня о 19:30 вибухотехнічною групою боєприпаси вилучено встановленим порядком.

По факту виявлення решти боєприпасів повідомлено правоохоронні органи. Подано заявку на вилучення та знищення небезпечних знахідок.

У зв’язку з цим, ГУ ДСНС України у Львівській області закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі неможна його торкатися та підпускати до нього людей. Про знахідку слід терміново повідомити службу порятунку ДСНС або місцеві органи влади.

Фото: головне управління ДСНС у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *