ОСТАННІ НОВИНИ

Концерт «Проекту ІВАСЮК» зібрав понад 7 тисяч шанувальників на площі Ринок

|

У рамках святкування Дня міста, 12 травня, відбувся концерт музично-мистецького «Проекту ІВАСЮК». Під відкритим небом зібралися понад 7 тис. львів’ян та гостей міста, щоб послухати пісні Володимира Івасюка в новій інтерпретації, у супроводі естрадно-симфонічного оркестру, хорової капели та відомих естрадних виконавців. Про це повідомляють організатори заходу.

Під час концерту глядачам на великому екрані показали рідкісне відео та неоприлюднені ніде раніше кадри з домашнього архіву родини Івасюка.


«З нагоди святкувань Дня міста та 15 річниці компанії «Дік-Арт» львів’янам та гостям міста було подаровано музично-мистецький «Проект ІВАСЮК» під відкритим небом. Проект набирає обертів – вже цього місця він відправиться у турне Україною, 24 травня його вітатимуть кияни на сцені Палацу України. Тепер до відомих учасників Проекту – Пікардійської  терції, Павла Табакова, Оксани Мухи і капели Трембіта, долучився неперевершений Тарас Чубай», – розповів директор компанії з організації подій «Дік-Арт» Андрій Сидор.

За його словами, до нового всеукраїнського турне готуються нові пісні та створюються нові яскраві дуети.

Нагадаємо, що в березні цього року у Львівський опері «Проект ІВАСЮК» викликав такий ажіотаж, що замість двох запланованих концертів організатори провели чотири. Музично-мистецький «Проект ІВАСЮК» відбувається з нагоди 64- річчя від дня народження Володимира Івасюка.

 Фото організаторів заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *