ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять відпочивати у парках у спеціально облаштованих місцях

|

Львівська міська рада закликає мешканців міста відпочивати у парках у спеціально відведених, облаштованих місцях, інформує прес-служба ЛМР.

«У львівських парках мешканці та гості міста мають змогу побачити унікальні червонокнижні рослини, унікальні ландшафти, які мають високу культурну цінність, а будь-яка цінність вимагає шанобливого, бережливого ставлення. Тому просимо мешканців відпочивати у спеціально відведених місцях, де є лавочки, місця для пікніку. Таких місць поки небагато, оскільки їх створення потребує певних затрат. В парку «Знесіння» наразі є 5 місць, облаштованих для можливості розведення багаття і приготування шашликів. Вони оснащені спеціальними інформаційними табличками. Розуміємо, що цього недостатньо, тому планується облаштувати такі місця у лісопарку «Зубра», у Замарстинівському парку, у Білогорщі.

Ми радо вітаємо мешканців у наших парках – приходьте, відпочивайте, насолоджуйтесь, проте дайте змогу й іншим людям, які прийдуть сюди після вас, гарно провести свій відпочинок, побачити унікальні рослини, ландшафти і зберегти це надбання для майбутніх поколінь», – розповів в.о.начальника управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка.

Нагадаємо, у місті Львові є 28 парків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *