ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді львівські художники запрошують мандрувати з ними

|

Виставка «Мандри» Уляни Нищук-Борисюк, Ольги Кравченко та Остапа Лозинського відкрилася у галереї «Зелена канапа» у Львові. Трійця талановитих та самобутніх художників інтерпретує невізантійський та фольклорний стиль на сучасний манер. За чотири роки творчої дружби вони вже створили разом п’ять виставок, у тому числі  в рамках проекту «Від Романа до Йордана» і виставку 10х10 «Сто wikon Львова».

Цього разу художники представляють нову, як завжди не подібну до попередніх, несподівану концептуальну виставку про мандри.

Мандрувати можна по-різному. Ольга зиалювала справжню мандрівку світом на літаку, авто Вольскваген, що поїде на захід. Остап мандрує, не виходячи з помешкання, змалювавши предмети, які розповідають про життя. Уляна ж показує, що мандрувати можна, навіть не розплющуючи очей. Вона намалювала свої мандри думками в головах. Поділивши їх умовно на позитивні -негативні пари.

Виставка, хоча й світська, не позбавлена сакральної складової, адже за тих, хто в дорозі, завжди промовляють особливу молитву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *