ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавець зібрав 7,5 тис грн. для благодійного фонду «Серце до серця»

|

З ініціативи Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в період з 7 до 28 квітня по всій Україні проходила VІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» – «Почуй світ», метою якої була допомога дітям з вадами слуху. Про це повідомляє прес-служба Трускавецької міської ради.

У рамках цієї акції у Трускавці проведено ряд заходів. Зокрема, в курортному парку на бульварі Торосевича відбувся благодійний концерт за участю вихованців Народного дому (Лідії Малахівської, Софії Губицької, Аліни Лепак та Василя Коваля), а також Народного цирку «Каскад». Ведуча благочинного концерту Людмила Лесишак закликала присутніх свідомо долучитися до потрібної справи – допомогу дітям з вадами слуху.

До благодійної акції у Трускавці відділом у справах сім’ї молоді та спорту було залучено 19 волонтерів із числа учнів загальноосвітніх шкіл міста. Волонтери отримали спеціально виготовлені скриньки для збору грошей, а також ідентифікатори. За час проведення акції у курортному парку волонтерами було зібрано 4812,50 грн.

Спеціальні скриньки також були розміщені в дошкільних закладах та загальноосвітніх школах, де вдалося зібрати ще 2227,95 грн. Збір коштів також проводився і в міській лікарні.

Усі кошти, зібрані під час проведення акції, а саме 7455 грн., було перераховано через відділення ЗАТ «Кредобанк» у м. Трускавці на рахунок благодійного фонду «Серце до серця» на придбання медичного обладнання для лікарень України та закупівлі слухових апаратів для допомоги дітям з вадами слуху.

Благодійна акція «Серце до серця» у м. Трускавці була проведена завдяки спільним зусиллям відділу у справах сім’ї молоді спорту, відділу освіти та відділу культури, а також міської лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *