ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова вирішила розширити Голосківське кладовище

|

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради погодив детальний план розширення території Голосківського цвинтару. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимира Олійника, збільшення території кладовища дозволить вирішити питання з похованням у місті на найближчі 5-7 років.

«Це вже друге рішення, відповідно до якого замовлено і розроблено проект і наступним етапом буде ухвала сесії, яка відведе земельну ділянку.14,4 га, які додаються до Голосківського кладовища, дозволяють вирішити питання з похованням у місті Львові на найближчі 5-7 років.

Як тільки рішення буде ухвалено, можна буде проводити перші роботи по розчистці території, прокладати огорожу та проводити інші підготовчі роботи», – зазначив Володимир Олійник.

Як ідеться в інформаційній довідці до рішення, з 10 грудня 2012 року по 21 січня 2013 року проводилися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану розширення території Голосківського кладовища. 16 січня 2013 року проведено громадське обговорення детального плану розширення території Голосківського кладовища. Протоколом засідання архітектурно-містобудівної ради управління архітектури департаменту містобудування №3 від 04.04.2013 погоджено рішення детального плану розширення території Голосківського кладовища у м. Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *