ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат міськради разом зі школярами висадив фруктовий сад

|

Сьогодні, 26 квітня 2013 року усі бажаючі мешканці мікрорайону мали змогу долучитись до акції «Висаджування фруктового саду», ініціатором якої виступив депутат Львівської міської ради, свободівець Андріян Гутник.

Відтак, спільно з учнями і вчителями спеціалізованої школи «Надія» та  школи №46 ім. В.Чорновола, волонтерами було висаджено 20 фруктових дерев у відпочинковій зоні за адресою вул. Наукова, 90.

Слід зауважити, що подібна акція проводиться вже не вперше, адже спільно з мешканцями протягом останніх років було висаджено вже не один десяток дерев.

«Мета цієї акції – продовжити справу, яку ми розпочали ще декілька років тому, створивши на даній території місце для гідного відпочинку мешканців. Спільними зусиллями, ми за досить невеликий проміжок часу відремонтували пішохідну алею, встановили освітлення, лавки для відпочинку, дитячий майданчик. Надзвичайно приємно те, що сьогодні саме молодь виявляє бажання та активно долучається до усіх ініційованих нами заходів.

Біля нового дитячого майданчика ми висадили фруктовий сад, адже саме дерева, окрім того, що слугують окрасою, акумулюють на собі пил та шкідливі викиди, а також створюють кращий мікроклімат біля дитячих майданчиків. Так одне дерево виробляє стільки кисню, скільки необхідно для дихання 3 чоловік і крім цього поглинає вуглекислий газ та покращує якість повітря.

15 років тому назад думка про те, що ми будемо купувати питну воду викликала посмішку. А зараз це жорстока реальність. Якщо ми нічого не змінюватимемо, то через 15 років нам прийдеться купувати чисте повітря!», – розповів організатор заходу Андріян Гутник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *