ОСТАННІ НОВИНИ

У турнірі повітряних куль у Східниці братиме участь куля у вигляді бокалу

|

У Східниці у міжнародному турнірі повітряних куль “FLYQUEST”, який проходить з 28 квітня по 2 травня, приймає участь команда з повітряною кулею, яка буде мати форму у вигляді бокалу для пива. Про це повідомляє прес-служба Східницької селищної ради.

Форма цієї незвичної кулі створюється за рахунок нашитих конструкцій. Наповнення газом такої кулі здійснюється по іншій технології. В Україні таких спеціальних форм не має. Кулю з такою формою буде представляти команда з Литви. 

У програмі турнірі передбачені, якщо дозволять погодні умови та напрямок вітру, польоти на повітряних кулях над горами Сколівського та Турківського районів. Цього року команди планують стартувати з фортеці Тустань та інших місць. Також у програмі буде так звана “робота куль у прив`язному режимі та парад повітряних куль у нічному небі” кулі будуть прив`язані на відкритій місцевості і будуть випускатися на висоту близько30 метріві любителі гострих відчуттів матимуть можливість не лише помилуватися кулями, але й піднятися у повітря та оглянути Східницю та її околиці із висоти пташиного польоту. Кульмінацією фестивалю стане грандіозний парад повітряних куль, які здійматимуться у нічне небо і освітлюватимуться спецзасобами.

Участь у фестивалі візьмуть команди з України, Росії, Молдови та Литви.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *