ОСТАННІ НОВИНИ

Казначейство може залишити Львів без вуличного освітлення

|

 У Львові знову критична ситуація через невиконання платіжних доручень міської ради Держканзачейством. Зокрема, за березень казначейство не проплатило ЛКП «Львівсвітло» 406 тис. грн. У комунальному підприємстві кажуть, що через непроплати Львів на Великодні свята може залишитися без вуличного освітлення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Просимо казначейство виконати платіжні доручення, які лежать зараз у казначействі, зареєстровані 19 квітня на суму 406 тис.грн. У нас є заборгованість по Пенсійному фонду, відповідно будуть штрафні санкції і пеня. У нас є заборгованість по пальному у розмірі 30 тис грн.

Йдуть Великодні свята, потім вихідні, а нам треба заправляти машини аварійно-диспетчерської служби. Вона працює цілодобово, і якщо ми не погасимо заборгованість, то нас  не заправлятимуть і ми на свята можемо зупинити свою діяльність, місто залишиться без вуличного освітлення.

Також хотілось б виплатити працівникам зарплату до Великодня. Заборгованість по зарплаті є 197 тис. грн»,  – розповіла головний бухгалтер ЛКП «Львівсвітло» Мельничук Ольга.

«Минулого разу платіжні доручення лежали у казначействі 20 днів.  Тому ще раз просимо це вирішити. Інакше на свята будемо мати проблеми», – додав в.о.директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на 19 квітня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 17 млн 129 тис грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *