ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати розглянуть питання про невиконання Львівською ОДА окремих рішень обласної ради

|

19 квітня на засіданні постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Львівської обласної ради депутати, серед інших питань, розглянули питання про невиконання Львівською обласною державною адміністрацією окремих рішень обласної ради. Депутати вирішили зібрати інформацію від усіх постійних комісій про те, які рішення не виконуються. Після узагальнення інформації комісія винесе це питання на розгляд сесії, інформує прес-служба ЛОР.

Окрім того, на засіданні комісії депутати розглянули і підтримали ініціативу депутата Львівської обласної ради Богдана Каспера щодо відновлення роботи Регіонального фонду підтримки підприємництва у Львівській області.

Також члени комісії розглянули листи – реагування на рішення Львівської обласної ради. Зокрема, стосовно розгляду звернення та рішення обласної ради № 675 від 19.02.2013 “Про звернення Львівської обласної ради до Генерального прокурора України та Голови Служби безпеки України” (щодо встановлення біл-бордів компанії “Прайм” з рекламою щодо інтеграції України в Митний союз), та лист Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 29.03.2013 № 2/34-125 щодо рішення та звернення обласної ради від 19.02.2013 № 676 “Про звернення до Прем`єр-міністра України щодо правомірності видобування надр ДВАТ “Шахта “Надія” під містом Соснівка Львівської області”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *