ОСТАННІ НОВИНИ

На переїздах Львівської залізниці трапилося 5 ДТП

|

У першому кварталі 2013 року з вини водіїв автотранспортних засобів на переїздах Львівської залізниці сталося п’ять дорожньо-транспортних пригод, у яких лише дивом обійшлося без травмованих та загиблих. Про це інформує прес-центр “Львівської залізниці”.

У чотирьох випадках з водії злегковажили заборонними сигналами  світлової та звукової сигналізації, виїхали на переїзд та були збиті поїздом. А ще один відчайдух, порушивши правила перетину переїзду, узагалі в`їхав своєю автівкою прямо у бік поїзда.

За аналогічний період минулого року на переїздах було вісім ДТП і в одній з них смертельно травмувався водій легковика. Загалом, за останні роки число травмованих у таких ДТП вже сягнуло кількох десятків, близько півтора десятка людей загинули, серед них, на жаль, і діти.

За висновками ДАІ, у жодному  з цих випадків вини залізниці  немає, адже очевидним є порушення  правил дорожнього руху саме водіями  автотранспорту. Проте, не зважаючи на жахливі наслідки, упродовж останніх років кількість ДТП на переїздах не зменшувалася. З огляду на це, магістраль неодноразово виступала за посилення відповідальності водіїв, які порушують ПДР, адже це дало б можливість зберегти не одне життя.

 Фото6 PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *