ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники просять не перевантажувати пункт пропуску «Устилуг»

|

Прикордонники просять громадян, які мають намір перетнути державний кордон з Республікою Польща, за можливості оминати пункт пропуску «Устилуг». Про це повідомила начальник прес-служби Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник.

За її словами, автомобільний пункт пропуску «Устилуг» немає належної пропускної здатності, аби охопити потік автівок, які прямують через кордон у цьому напрямку. Відтак там постійно утворюються великі черги.

«На спільній ділянці українсько-польського державного кордону останнім часом виникла проблематика щодо накопичення транспортних засобів в сервісній зоні та виникнення черг перед пунктом пропуску. Дана ситуація обумовлена збільшенням пасажиро-транспортного потоку та невідповідності кількості подорожуючих до пропускної спроможності пункту пропуску. Також у  польському пункті пропуску проводяться роботи по його реконструкції, що унеможливлює збільшення пропускних операцій», – констатують прикордонники та просять за можливості обирати інші пункти пропуску українсько-польського кордону.

Пропускна спроможність міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг» складає 25 транспортних засобів на годину,  а  фактично пропускається 35-40   транспортних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *