ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийській міняють стару теплову мережу

|

На вулиці Стрийській, 57-59 міняють магістральну теплову мережу, яка була прокладена ще 35 років тому, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Як вказано у повідомленні, планують прокласти 800 м нової мережі, що забезпечить якісне постачання до 51 будинку, 4 освітніх навчальних закладів та дасть можливість підключити нові будинки. Роботи планують закінчити до червня цього року.

Заміна тепломережі на вул Стрийській покращить гідравлічні режими ТЕЦ-1, покращиться якість і надійність теплопостачання споживачам мікрорайону та дасть можливість приєднувати нових споживачів до мереж ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Результат від цих  робіт в першу чергу відчують мешканці верхніх поверхів, які, через перепади тиску і погану рециркуляцію, мали скарги і опалювальний період», – розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Роботи зі заміни магістральної  тепломережі на вул. Стрийській розпочалися  в січні 2013 року. Буде замінено 800 м, діаметром 426 мм. Труби міняють на попередньоізольовані. Вартість складає близько 3,2 млн грн.

Роботи виконують ремонтні бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» за кошти підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *