ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам з мерії надсилатимуть SMSки

|

Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради запроваджує нову послугу – SMS-інформування. Починаючи з квітня цього року відвідувачів Центру інформують про готовність видачі результату послуги шляхом SMS-повідомлення. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«З 1 січня 2013 року ми почали видавати результати безпосередньо у Центрі, а згодом проаналізувавши ресурси, які на це витрачаються, а також враховуючи те, що час нашого дзвінка не завжди був зручним для замовника послуги, та й розмови є як правило тривалими в часі і вартісними, ми прийняли рішення використовувати сервіс SMS-повідомлення на мобільний номер, який заявники залишають працівнику Центру під час реєстрації їх звернень. Тобто, ми зайвий раз не турбуємо замовника і раціональніше використовуємо наші ресурси.

У назві SMS-повідомлення зазначається: CNAP LMR. Текст повідомлення: «Просимо одержати відповідь протягом 3 роб. днів 9:00-12:00 пл. Ринок, 1». Якщо ж заявник не залишив мобільного номеру телефону, а лише стаціонарний – працівник Центру, відповідальний за видачу результату, особисто зателефонує та повідомить про готовність відповіді.

Після отримання такого повідомлення заявнику необхідно звернутися за результатом адміністративної послуги у Центр надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1, вхід з правого боку) протягом 3-ох наступних робочих днів з моменту отримання повідомлення з 9:00 год. до 12:00 год. Необхідно мати при собі посвідчення особи або довіреність (у разі представлення інтересів заявника). Якщо ж протягом цього часу не вдалося прийти, працівник Центру надішле відповідь поштою рекомендованим листом», – роз’яснила начальник адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик.

Варто наголосити, що послуга працює лише для заяв на отримання адміністративної послуги.

Нагадаємо, що поцікавитися про хід розгляду звернень можна на сайті ЛМР за адресою: http//:city-adm.lviv.ua – рубрика: «Стан виконання звернення». Для цього необхідно знати реєстраційний номер та пін-код.

Отримати консультацію також можна в Центрі надання адміністративних послуг за адресою пл. Ринок, 1 (вхід з правої сторони Ратуші) або за телефоном інформаційної довідки 297 57 95.

 

Контакти Центрів надання адміністративних послуг у Вашому районі:

Центр надання адміністративних послуг у Галицькому районі:

вул. Ф.Ліста, 1, каб.100, т. 261-10-38

Центр надання адміністративних послуг у Шевченківському районі:

вул. Липинського,11, каб.101, т. 230-09-27

Центр надання адміністративних послуг у Франківському районі:

вул. Ген. Чупринки,85, каб.101, т. 237-30-38

Центр надання адміністративних послуг у Личаківському районі:

вул. К.Левицького,67, каб.100, т.254-62-04

Центр надання адміністративних послуг у Залізничному районі:

вул. Виговського,34, каб.10, т.295-82-36

Центр надання адміністративних послуг у Сихівському районі:

просп. Червоної Калини,66, каб.122, т. 254-64-09

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *