ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати" поступилися «Динамо»

|

Львівські «Карпати» в напруженому поєдинку поступилися вдома київському «Динамо». Єдиний гол забив Браун Ідейе після подачі Велозу зі штрафного.

 Але героєм матчу міг стати гравець «Карпат» Марселіньо, якого на самому початку гри вивів на побачення з воротарем гостей Павло Ксьонз. Бразилець не зміг пробити Коваля.

А ще героєм матчу міг стати Олександр Гладкий. У першому таймі після флангової передачі він прекрасно бив у падінні головою, однак трішки бракувало влучності. А вже на початку другої половини гри нападник отримав у карному майданчику чудову передачу від Кополовця і фактично був сам на сам з Ковалем, але чомусь розгубився та так і не вдарив.

 В останні 15 хвилин матчу «Карпати» отримали шанс видерти хоча б нічию, після того, як Михалик отримав другу жовту картку за фол на невгамовному Кополовці, який провів чи не найліпший свій матч за останні кілька місяців.

На поле замість Гладкого вийшов Штіліч, який також кілька разів дуже небезпечно бив по воротах, але бракувало влучності.

За негативного результату тішить бодай те, що у львівської команди з’явився малюнок гри, безнадійно втрачений у катастрофічному поєдинку з донецьким «Металургом». Однак турнірне становище команди від цього поки що ліпшим не стає.

Фото: Офіційний сайт ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *