У Львові вихованці дитячого будинку розписали півметрову писанку

|

У рамках Фестивалю Писанок вихованці дитячого будинку при церкві Покрови розписали півметрову писанку. Як повідомляють організатори, цей унікальний витвір, створений юними митцями, візьме участь у Великодній акції «Полювання на писанки». Згодом усі писанки буде виставлено на благодійному аукціоні, інформують оргназіатори заходу.

«Фестиваль писанок – це чудова нагода зробити великодню добру справу. Вже цього тижня ми розпочали розмальовувати півметрові писанки за участю маленьких художників. Спільно з ГО «САМІ» та малечею з дитячого будинку при церкві Покрови було створено справжній шедевр. Ця писанка також візьме участь у акції «Полювання на писанки». У неділю 14 квітня усі писанки буде виставлено на благодійному аукціоні на сайті Аukro.ua. Вилучені кошти будуть скеровані на придбання обладнання для  киснево-синглетної терапії для Міської дитячої клінічної лікарні», – повідомив директор Фестивалю Писанок у Львові Андрій Сидор.

Цього року до Фестивалю долучилась громадська організація «САМІ» із проектом ЛьвівSocial, метою якого є популяризація благодійності у Львові.

«Мені було приємно спостерігати за тим, з яким захопленням діти розмальовували писанку, з яким серйозним виглядом вони пробували додавати свої корективи,  і в кінцевому результаті бачити їхні усмішки. Я вдячний організаторам Фестивалю Писанок за надання можливості нашій організації спільно з дітьми розмалювати писанку, яка є символом і нагадуванням того, що вже менш, ніж за місяць буде одне з найбільших релігійних свят і що нам усім потрібно до нього готуватись. Я думаю, ці діти вже готові», – розповів голова правління ГО «САМІ» Андрій Породко.

Нагадаємо, вже тиждень у Львові триває Великодня акція «Полювання на писанки». Умови акції прості: знайди 50 писанок – надішли SMS-код (зазначений на писанці) на номер 212* –  отримай справжнє золоте яйце.

Шукайте підказки на сайті Фестивалю та в ефірі медіа-друга «FM Галичина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *