ОСТАННІ НОВИНИ

Горон вимагає від Садового передати гуртожиток на Зеленій, 253 у власність міста

|

Василь Горон вимагає від Садового розв`язати проблемну ситуацію щодо передачі у власність міста гуртожитку на Зеленій, 253. Про це повідомляє Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

11 квітня 2013 року під час сесії Львівської міськради депутат від фракції Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Василь Горон зачитав звернення до міського голови Львова щодо проблемної ситуації, яка склалась довкола передачі у комунальну власність міста гуртожитку за адресою м. Львів, вул. Зелена 253. Націоналіст вимагає негайно, в терміновому порядку прийняти гуртожиток у власність міста.

Як повідомив Василь Горон, ВАТ “Будівельно-монтажне підприємство побуту” надало лист згоди щодо передачі цього гуртожитку в комунальну власність міста, після чого його включили у міську програму передачі гуртожитків у територіальну власність міста.

“На цей час всі відповідні служби підписали акт прийому передачі, а Сихівська районна адміністрація розпочала підготовку звернення до Львівського міськвиконкому щодо прийняття гуртожитку на баланс територіальної громади міста. Оскільки власник неодноразово заявляв, що у нього немає коштів для впорядкування та утримання гуртожитку у належному стані, то мешканці витратили власні кошти на перепідключення гуртожитку до водогону, упорядкування каналізаційних колодязів, закупівлю та встановлення котла автономного опалення”, – зазначив депутат.

Після цього, за словами свободівця, балансоутримувач зі своєї сторони почав відмовлятися підписувати акт прийому передачі.

«Такі дії керівництво ВАТ “Будівельно-монтажне підприємство побуту” мотивує бажанням провести надбудову ще двох-трьох поверхів. Ба більше, цю надбудову балансоутримувач уже встиг погодити з директором департаменту містобудування ЛМР, що заблокувало процедуру передачі гуртожитку у власність міста та створило серед мешканців соціальну напругу. Вимагаю від міського голови м. Львова негайно відреагувати на ситуацію, яка склалася довкола передачі гуртожитку, що на вул. Зелена, 253 та у терміновому порядку прийняти його у комунальну власність міста”, – зазначив Василь Горон.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *