ОСТАННІ НОВИНИ

Ректор польського вишу спробує повернути автобусний рейс Львів – Люблін

|

Ректор університету Марії Кюрі-Склодовської Станіслав Міхаловський та депутат Львівської міської ради Роман Грицевич, який тісно співпрацює з даним вузом, мають намір звернутися керівництва Львівської області та до мера Любліна з проханням повернути міжнародний рейсовий автобус Львів – Люблін. Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові розповів журналістам Станіслав Міхаловський.

За його словами, міжнародний автобусний рейс необхідно повернути, оскільки у Любліні навчається дуже багато студентів з України і щороку їхня кількість все більше зростає. Також й польські студенти часто проходять практику та стажування власне у Львові.

«У Любліні є п’ять державних університетів, а також багато приватних шкіл, де навчається багато українських студентів. Ми також своїх студентів відправляємо на практику чи стажування до Львова, щоб вони поглиблювали свої знання. Власне зараз виникла проблема із доїздом студентів. Ми зацікавлені в тому, щоб було нормальне сполучення з нашими містами. Ми спробуємо вплинути на адміністративну владу, щоб вони вирішили її», – пообіцяв ректор УМКС.

Нагадаємо, міжнародний автобусний рейс Львів – Люблін скасований, тому дістатися до польського міста-побратима можна або з пересадками, або проїзними автобусами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *