ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські вулиці «капітально» ремонтуватимуть з травня

|

До Великодня у місті планують провести ямковий ремонт, а з травня розпочинати капітальний ремонт. Як інформує прес-служба Львівської міської ради, про це розповів мер Львова Андрій Садовий.

«До Великодня роботи на пр Свободи плануємо завершити, звичайно, якщо погода не буде робити нам сюрпризів. Роботи йдуть відповідно до графіку. Та частина проспекту Свободи візьме на себе велике навантаження. Наприкінці травня ми приступимо до ремонту вул Городоцької, центр відкриємо максимально для проїзду. Уся вул Городоцька буде стояти, бо будемо робити ділянку від церкви Анни до Оперного театру» – сказав А.Садовий.

Мер переконаний, що там, де зробили капітальний ремонт, сьогодні проблем нема, а там, де дороги капітально не ремонтовані останні 30 років, є проблеми, наприклад, на вулиці Стуса.
Також мер Львова сказав, що у Києві протягом тижня мають прийняти рішення щодо кредиту Європейського банку для реалізації проекту «Трамвай на Сихів». «Має бути погодження Кабміну. Уже зібрані усі підписи. За тиждень це питання мали б голосувати», – додав мер Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *