ОСТАННІ НОВИНИ

Затримані у Новому Яричеві втекли від Блавацького

|

Історія із виявленням осіб, що займалися підкупом виборців у Новому Яричеві, отримала несподівану розв’язку – зникли як підозрювані, так і докази. Про це інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

 Як вказано у повідомленні, по дорозі із Нового Яричева до райвідділу міліції, що в Кам’янці-Бузькій, автомобіль із затриманими фальсифікаторами та міліціонером, а також авто народного депутата України від ВО «Свобода» Михайла Блавацького переслідував «Мерседес-600».

Коли авто із порушниками під’їхало до райвідділу, один із затриманих із сумкою в руках кинувся тікати. Він підбіг до «Мерседеса» і вкинув сумку всередину автомобіля. У ній, за інформацією свідків, були чисті бюлетені.

Народний депутат та міліціонер намагалися зупинити автомобіль. Однак згодом ДАІ відпустило авто, в кому були докази фальсифікації виборів.

Нагадаємо, що в Новому Яричеві Кам’янсько-Бузького району спостерігачі виявили, як троє осіб поруч із виборчою дільницею здійснювали підкуп виборців. Двоє чоловіків та одна жінка мали зі собою списки виборців. Свободівці викликали міліцію та написали заяву про злочин. Як повідомив народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Блавацький, ця група «підкупників» діяла в приміщенні  управління газового господарства, а одним із членів групи – працівниця районної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *