ОСТАННІ НОВИНИ

З “Батьківщини” вийдуть ще 20 депутатів, прогнозує Чечетов

|

Поведінка керівників опозиційних фракцій «виштовхне з опозиції ще не один десяток депутатів», заявив депутат з Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Я думаю, це тільки початок, і ще два десятки депутатів вийде з цієї фракції. Тому що люди не можуть перебувати в опозиції, яка свого часу брудними чоботищами топтала Прапор Великої Перемоги. Нормальні люди не можуть перебувати в одному ряду з тими, хто ображає євреїв, називаючи їх жидами. Я думаю, розвалиться, перш за все, «Батьківщина». Там проти Яценюка вже йде ополчення», – цитує Чечетова прес-служба Партії регіонів.

Він повідомив, що представники парламентської більшості звернулися до опозиціонерів з пропозицією зібратися в п`ятницю, 5 квітня, у сесійній залі ВР на вулиці Грушевського, 5, і почати, нарешті, конструктивну роботу.

«Ми звернулися до опозиції – вистачить байдикувати. Давайте працювати. Якщо ж з їхнього боку будуть зроблені знову якісь витівки, я думаю, ми знайдемо альтернативні варіанти проведення сесії. Роботу парламенту, як і життя, зупинити неможливо », – підсумував політик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *