ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська “Батьківщина” вимагає від Канівця скласти повноваження

|

Львівський обласний осередок “Батьківщини” вимагає від народного депутата України Олега Канівця скласти депутатські повноваження у зв`язку із виходом з фракції “Батьківщина”. Про це йдеться у заяві львівської “Батьківщини”.

“Вимагаємо в О. Канівця, який не був і не є членом партії «Батьківщина», написати заяву про складення депутатських повноважень, замість того щоб продукувати цинічні заяви, покликані дискредитувати «Батьківщину», – сказано у заяві обласної партійної організації.

Нагадаємо, О.Канівець оприлюднив заяву про те, що виходить з фракції ВО “Батьківщина” через незгоду з призначенням куратором від опозиції Віктора Швеця, який, за словами Канівця, працював проти нього протягом всієї парламентської виборчої кампанії.

“Підтримку вказаним особам, окрім Швеця В.Д., надає голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» член фракції Ілик Р. Р. На засіданні Львівського обласного бюро ВО «Батьківщина» він свідомо дезінформував керівників партійних осередків про ситуацію у парламентській фракції: по-перше, що на фракції обговорювалися персональні питання Канівця О.Л. та Гриценка А.С., які, нібито, не голосували за проект Постанови про євроінтеграцію; по-друге, що рішенням Політради ВО «Батьківщина» відповідальним за мій виборчий округ № 126 закріплено Швеця В. Д.. І перше і друге – це відверта брехня, тим не менше, вона активно поширюється серед партійців ВО «Батьківщина», а через них – серед людей на Львівщині та за її межами”, – вказано у заяві Канівця.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *