ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП з автобусом винен водій фури?

|

Сьогодні, 3 квітня, близько 16.15 години на автодорозі «Київ-Чоп» у Сколівському районі зіштовхнулись пасажирський автобус, що прямував у напрямку Львова та вантажний автомобіль «Рено Преміум».

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, за попередніми даними, водій фури, 42-річний мешканець Миколаївської області, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення із автобусом.

За попередньою інформацією, у результаті автопригоди постраждали п’ятеро людей. Це 24-річний водій автобуса, мешканець Закарпатської області. У нього діагностували рвану рану голови та перелом ноги.

Окрім цього, четверо пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Серед постраждалих дві жінки – 62-річна мешканка Львівщини, яку було госпіталізовано із переломом ребер і тяжкою політравмою, та 35-річна жителька Рівненської області (у неї – струс головного мозку). Також госпіталізовано 48-річного львів’янина. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма та перелом ребер. За медичною допомогою звернувся ще один пасажир автобуса, 18-річний студент, громадянин Республіки Словенія. У юнака – забій грудної клітки.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *