ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція заблокувала парламент, а депутаток з Партії регіонів закидали сніжками

|

Представники УДАРу і «Батьківщини» взяли в облогу президію Верховної Ради.

Як передає кореспондент «Коментарів», нардепи від УДАРу і «Батьківщини» розмістилися в президії й підперли двері входу в президію стільцями.

У свою чергу нардепи-«регіонали» не проявляють войовничих настроїв і готовності вступити в бійку, а знаходяться на своїх місцях.

Нагадаємо, після провального голосування за призначення дати виборів депутатів Київради і мера Києва спікер ВР Володимир Рибак оголосив перерву на 30 хвилин. 

Тим часом народних депутатів від Партії регіонів Юлію Льовочкіну та Ірину Горіну на виході з Верховної Ради закидали сніжками.

Як передає кореспондент «Київ. Коментарі», охоронці прикривають їх від сніжок собою.

Жінки вибігли на вулицю Шовковичну, й опозиціонери продовжують їх переслідувати зі сніжками. Один з охоронців кинувся битися, виникла бійка, у результаті якої нардепи змогли капітулювати.

Разом з тим «тушок»-Табалових мітингувальники також закидали сніжками, а Табалова-старшого побили прапором ВО «Свобода».

Правоохоронці, які у великій кількості присутні під стінами ВР, тут же взяли нардепів у кільце і заводять їх під прикриттям назад у будівлю парламенту.

 

Джерело фото: Наталя Ільїна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *